• Beleggen in duurzame vakantiewoningen
  • Aantrekkelijk rendement
  • Gelegen midden op de Veluwe

Wilt u beleggen in een luxe vakantiewoning?

Dan bent u bij Berkenrhode Vastgoed aan het juiste adres. Bij ons belegt u in prachtige, luxe en duurzame vakantiewoningen in het hartje van de Veluwe in Gelderland. Deze vakantiewoningen liggen op Landgoed Oud Beekdal en Resort Valley, beide zijn onderdeel van vakantiepark Berkenrhode. Een belegging bij Berkenrhode is een duurzame belegging, alle huizen zijn duurzaam en energieneutraal gebouwd. Wist u dat als u bij ons gaat beleggen in een vakantiewoning, het mogelijk is om uw luxe vakantiehuis te laten verhuren door onze professionele organisatie en er deels zelf kunt verblijven? Daarnaast krijgt u bij Berkenrhode een aantrekkelijk rendement, wat een belegging in een recreatiewoning nog interessanter maakt.

Ons aanbod vakantiewoningen:

Recreatiewoning kopen als belegging

Een recreatiewoning kopen als belegging is altijd een goed idee, helemaal als het ook een duurzame belegging is. Onze huizen zijn duurzaam gebouwd, zijn van het gas af en hebben duurzame details zoals waterbesparende douchekoppen. Optioneel kunt u zelfs zonnepanelen laten plaatsen op uw dak. De recreatiewoningen zijn te koop met verschillende luxe faciliteiten, zoals een sauna en binnenzwembad. Wilt u meer informatie over het kopen van een recreatiewoning als belegging? Bekijk dan onze brochure.

Waarom Berkenrhode?

  • Duurzame vakantiewoningen
  • Aantrekkelijk rendement
  • Professionele verhuurorganisatie
  • Deels eigen gebruik mogelijk
  • Privé wellness mogelijk
 
 
 

Beleggen in een vakantiehuis van Berkenrhode Vastgoed

De luxe recreatiewoningen die u kunt kopen als belegging bevinden zich op Resort Valley en Landgoed Oude Beekdal, onderdelen van Park Berkenrhode. Resort Valley ligt aan Park Berkenrhode, u en uw gasten mogen dan ook gebruik maken van de vele parkfaciliteiten zoals het buitenzwembad en de horecagelegenheden. Landgoed Oud Beekdal ligt op 1,2 km afstand van Berkenrhode en beschikt over twee buitenzwembaden. Beide parken liggen midden in Nederland op de Hoge Veluwe, dicht bij de bekende steden Ede, Apeldoorn en Arnhem. Dit maakt het een ideale locatie voor een belegging in een vakantiehuis

Heeft u al interesse om een recreatiewoning te kopen als een belegging? Neem contact met ons op of vraag de brochure aan.