Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Resort Valley
Resort Valley

Resort Valley

 
 
    In het hart van de Veluwe
    Luxe vakantiewoningen met optionele wellness
    Voor maximaal 10 personen
    Verhuur of gedeeltelijk eigen gebruik
 

Berkenrhode Resort Valley

In het hart van de Veluwe aan de rand van Park Berkenrhode wordt het luxe vakantiepark Resort Valley gerealiseerd als uitbreiding op Park Berkenrhode. Bij Resort Valley vinden we zorgeloos genieten enorm belangrijk. Op dit nieuw te ontwikkelen park heeft u de mogelijkheid te investeren in duurzame en hoogwaardige vakantiewoningen waar u niet inlevert op luxe en comfort maar juist geniet van wellness en een hoogwaardige inrichting. Het park wordt ontwikkeld voor de (gedeeltelijke) verhuur waarmee u een uitstekend rendement kunt verwachten op uw waardevolle investering. 

Geniet zorgeloos van de natuur, luxe en wellness met uw duurzame investering bij Berkenrhode.

Ontdek het aanbod van Resort Valley
 
Schrijf u in voor meer informatie
 
 

Ontdek het aanbod op Resort Valley

 
 
 
 

Investeren in luxe vakantiewoningen

U kunt bij Resort Valley van Berkenrhode Vastgoed investeren in diverse luxe en duurzame vakantiewoningen. Ultiem relaxen in de privacy van uw eigen woning. De Bosvilla's zijn duurzaam opgetrokken en beschikken over een vegetatiedak. U kunt hier kiezen voor een 6- of 8-persoons vakantiehuis. Ten slotte kunt u investeren in de opvallende 4-persoons Paalwoningen. Zoals de naam doet vermoeden, zijn deze woningen op hoogte gebouwd en bieden daardoor een unieke vakantie ervaring. Bij de aankoop van een vakantiewoning heeft u de keuze uit volledige verhuur of een combinatie van verhuur en eigen gebruik. Uw rendement is afhankelijk van uw keuze waarbij volledige verhuur de meest aantrekkelijke mogelijkheden biedt.

Contact opnemen
 

Laat u inspireren

 
 

 

Brochure ontvangen?


Vraag een brochure aan om vrijblijvend meer informatie te ontvangen over de aankoop van een vakantiewoning bij Resort Valley


Brochure aanvragen

 
 
 

Meer informatie ontvangen?

Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden en de woningen van Resort Valley? Vul onderstaand formulier in om in contact te komen met onze verkoopadviseurs. 

 
 

Een verblijf op Resort Valley

Dankzij de ligging op de Hoge Veluwe én aan Park Berkenrhode biedt Resort Valley vele mogelijkheden voor een ontspannen verblijf. Park Berkenhode beschikt over een verwarmd buitenzwembad, grand café en een privé spa en wellness. Op Resort Valley wordt een dierenweide gerealiseerd en er worden meerdere elektrische laadpalen geplaatst.

Cultureel en culinair genieten op de Veluwe

De omgeving is wat eruit springt op deze prachtige plek. In het hart van de Veluwe is het genieten geblazen. De natuur van de Hoge Veluwe nodigt uit voor lange fiets- en wandeltochten. Maar ook op cultureel vlak valt er veel te beleven. Wat dacht u van een bezoek aan het Kröller-Müller Museum, Park en Kasteel Rosendael of het CODA Museum? Berkenrhode Resort Valley ligt middenin de regio Foodvalley. U vindt er daardoor een fijn aanbod aan bijzondere en duurzame restaurants. Culinair genieten doet u ook in de diverse sterrenrestaurants die de Veluwe rijk is. Een vakantiehuis op Resort Valley is dan ook een ideale uitvalsbasis voor het ontdekken van de regio.
 
 
 
 

‘Zorgeloos genieten
in het hart van de Veluwe’

Kaart