Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Berkenrhode Vastgoed
Resort Valley

Luxe vakantiepark op de Veluwe

Resort Valley

Exclusieve vakantievilla's

Resort Valley

2024 in de verhuur

Resort Valley

Maak kennis met Resort Valley
Kom oog in oog te staan met uw droomhuis!
 
 
 • In het hart van de Veluwe
 • Luxe vakantiewoningen met optionele wellness
 • Woningen tot 24 personen
 

Berkenrhode Resort Valley

Unieke woningen met binnenzwembad

In het hart van de Veluwe aan de rand van Park Berkenrhode wordt het luxe vakantiepark Resort Valley gerealiseerd als uitbreiding op Park Berkenrhode. Bij Resort Valley vinden we zorgeloos genieten enorm belangrijk. Op dit nieuw te ontwikkelen park heeft u de mogelijkheid te investeren in duurzame en exclusieve vakantiewoningen waar u niet inlevert op luxe en comfort maar juist geniet van wellness en een hoogwaardige inrichting. 

Het park wordt ontwikkeld voor de (gedeeltelijke) verhuur waarmee u een uitstekend rendement kunt verwachten op uw waardevolle investering.Geniet zorgeloos van de natuur, luxe en wellness met uw duurzame investering op Resort Valley bij Berkenrhode (Vastgoed).

 

 Of neem contact met ons op

 
 

Bekijk de plattegrond

Resort Valley: Exclusief en duurzaam

 
 

 

Ontdek onze luxe recreatiewoningen

Van 4 persoons natuurvilla's tot een unieke 24-persoons woning met wellness en binnenzwembad.

 
 
 
 

Investeren in luxe vakantiewoningen

U kunt bij Resort Valley van Berkenrhode Vastgoed investeren in diverse luxe en duurzame vakantiewoningen met uitgebreide wellnessfaciliteiten. Ultiem relaxen in de privacy van uw eigen woning.

De Bosvilla's zijn duurzaam opgetrokken en beschikken over een vegetatiedak. U kunt hier kiezen voor een 6- of 8-persoons vakantiehuis. De Veluwe Villa Wellness is een groepsaccommodatie en biedt ruimte aan groepen van 12 tot 24 peronen en bevat onder andere een wellnessruimte met binnenzwembad en sauna!

Ten slotte kunt u investeren in de opvallende 4-persoons Paalwoningen. Zoals de naam doet vermoeden, zijn deze woningen op hoogte gebouwd en bieden daardoor een unieke vakantie ervaring. Bij de aankoop van een vakantiewoning heeft u de keuze uit volledige verhuur of een combinatie van verhuur en eigen gebruik. Uw rendement is afhankelijk van uw keuze waarbij volledige verhuur de meest aantrekkelijke mogelijkheden biedt.

Benieuwd geworden naar de investeringsmogelijkheden? Neem contact op met Thij, onze verkoopmakelaar, of plan uw bezoek aan Resort Valley.

 Of plan een persoonlijke afspraak op de Veluwe

 

Laat u inspireren

 
 

Ontspanning én rendement

 
  Wellnessfaciliteiten
  Woningen met binnenzwembad
  Duurzame woningen
  In het hart van de Veluwe
 
 
 
 

 

Online brochure bekijken?


Bekijk direct onze brochure online en vindt meer informatie over uw potentiële vakantievilla bij Resort Valley.


Verkoopbrochure downloaden

 
 
 

Meer informatie ontvangen?

Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden en de woningen van Resort Valley? Vul onderstaand formulier in om in contact te komen met onze verkoopadviseurs. 

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.
 
 

Een verblijf op Resort Valley

Dankzij de ligging op de Hoge Veluwe én aan Park Berkenrhode biedt Resort Valley vele mogelijkheden voor een ontspannen verblijf. Park Berkenhode beschikt over een verwarmd buitenzwembad, grand café en een privé spa en wellness. Op Resort Valley wordt een dierenweide gerealiseerd en er worden meerdere elektrische laadpalen geplaatst.

Cultureel en culinair genieten op de Veluwe

De omgeving is hetgeen dat eruit springt op deze prachtige plek. In het hart van de Veluwe is het genieten geblazen. De natuur van de Hoge Veluwe nodigt uit voor lange fiets- en wandeltochten. Maar ook op cultureel vlak valt er veel te beleven. Wat dacht u van een bezoek aan het Kröller-Müller Museum, Park en Kasteel Rosendael of het CODA Museum? Berkenrhode Resort Valley ligt middenin de regio Foodvalley. U vindt er daardoor een fijn aanbod aan bijzondere en duurzame restaurants. Culinair genieten doet u ook in de diverse sterrenrestaurants die de Veluwe rijk is. Een vakantiehuis op Resort Valley is dan ook een ideale uitvalsbasis voor het ontdekken van de regio.
 
 
 
 

‘Zorgeloos genieten
in het hart van de Veluwe’

Kaart