Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Berkenrhode Vastgoed
 • In het hart van de Veluwe
 • Vakantiewoningen met binnenzwembad
 • Exclusieve woningen tot 12 personen

Berkenrhode Resort Valley

Unieke woningen met binnenzwembad | April '24 in de verhuur

 

In het hart van de Veluwe aan de rand van Park Berkenrhode wordt het luxe vakantiepark Resort Valley gerealiseerd als uitbreiding op Park Berkenrhode. Bij Resort Valley vinden we zorgeloos genieten enorm belangrijk. Op dit nieuw te ontwikkelen park heeft u de mogelijkheid te investeren in duurzame en exclusieve vakantiewoningen waar u niet inlevert op luxe en comfort maar juist geniet van wellness en een hoogwaardige inrichting. 

Het park wordt ontwikkeld voor de (gedeeltelijke) verhuur waarmee u tot 7% vast rendement kunt verwachten op uw waardevolle investering. Geniet zorgeloos van de natuur, luxe en wellness met uw duurzame investering op Resort Valley bij Berkenrhode (Vastgoed).

Bekijk de plattegrond

Resort Valley: Exclusief en duurzaam

Open dagen op 28 & 29 april

Op zondag 28 & maandag 29 april organiseren wij open dagen op Resort Valley. Tijdens de open dagen kunt u vrijblijvend langskomen om een kijkje te nemen bij ons nieuwe project!
Aanmelden

 

Ontdek onze luxe recreatiewoningen

Van 4-persoons natuurvilla's tot een unieke 12-persoons woning met wellness en binnenzwembad.

Investeren in luxe vakantiewoningen

U kunt bij Resort Valley van Berkenrhode Vastgoed investeren in diverse luxe en duurzame vakantiewoningen met uitgebreide wellnessfaciliteiten. Ultiem relaxen in de privacy van uw eigen woning.

De Bosvilla's zijn duurzaam opgetrokken en beschikken over een vegetatiedak. U kunt hier kiezen voor een 6- of 8-persoons vakantiehuis. De Veluwe Villa Wellness is een groepsaccommodatie en biedt ruimte aan groepen van 12 personen en bevat onder andere een wellnessruimte met binnenzwembad en sauna!

Ten slotte kunt u investeren in de opvallende 4-persoons Natuur Villa. Deze woningen zijn op hoogte gebouwd en bieden daardoor een unieke vakantie ervaring. Bij de aankoop van een vakantiewoning heeft u de keuze uit volledige verhuur of een combinatie van verhuur en eigen gebruik. Uw rendement is afhankelijk van uw keuze waarbij volledige verhuur de meest aantrekkelijke mogelijkheden biedt.

Benieuwd geworden naar de investeringsmogelijkheden? Neem contact op met Thij, onze verkoopmakelaar, of plan uw bezoek aan Resort Valley.

Laat u inspireren

Ontspanning én rendement

  Wellnessfaciliteiten
  Woningen met binnenzwembad
  Duurzame woningen
  In het hart van de Veluwe

 

Online brochure bekijken?


Bekijk direct onze brochure online en vindt meer informatie over uw potentiële vakantievilla bij Resort Valley.


Verkoopbrochure downloaden

Meer informatie ontvangen?

Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden en de woningen van Resort Valley? Vul onderstaand formulier in om in contact te komen met onze verkoopadviseurs. 

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Een verblijf op Resort Valley

Dankzij de ligging op de Hoge Veluwe én aan Park Berkenrhode biedt Resort Valley vele mogelijkheden voor een ontspannen verblijf. Park Berkenhode beschikt over een verwarmd buitenzwembad, grand café en een privé spa en wellness. Op Resort Valley wordt een dierenweide gerealiseerd en er worden meerdere elektrische laadpalen geplaatst.

Cultureel en culinair genieten op de Veluwe

De omgeving is hetgeen dat eruit springt op deze prachtige plek. In het hart van de Veluwe is het genieten geblazen. De natuur van de Hoge Veluwe nodigt uit voor lange fiets- en wandeltochten. Maar ook op cultureel vlak valt er veel te beleven. Wat dacht u van een bezoek aan het Kröller-Müller Museum, Park en Kasteel Rosendael of het CODA Museum? Berkenrhode Resort Valley ligt middenin de regio Foodvalley. U vindt er daardoor een fijn aanbod aan bijzondere en duurzame restaurants. Culinair genieten doet u ook in de diverse sterrenrestaurants die de Veluwe rijk is. Een vakantiehuis op Resort Valley is dan ook een ideale uitvalsbasis voor het ontdekken van de regio.
 

‘Zorgeloos genieten
in het hart van de Veluwe’

Kaart