Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Berkenrhode Vastgoed
Vakantiehuis kopen Ede

Vakantiehuis kopen in Ede

Open dagen Resort Valley
Breng een bezoek aan Resort Valley op 28 of 29 april!
 • Gelegen nabij Ede
 • Aantrekkelijk rendement
 • Natuurrijke omgeving

Uw ideale recreatiewoning kopen bij Ede

Investeren in een recreatiewoning nabij Ede? Dan bent u bij Berkenrhode aan het juiste adres! Het park beschikt over diverse luxe én duurzame vakantiewoningen en is centraal gelegen midden in de natuurrijke omgeving van de Veluwe. De vakantievilla's zijn niet alleen geschikt om heerlijk in te recreëren, ze dienen ook nog eens als een aantrekkelijk rendementsobject! Met het Nationaal Park De Hoge Veluwe om de hoek, de uitgebreide faciliteiten en een rijk aanbod aan activiteiten op en om het park is er altijd wel wat te beleven. Benieuwd geworden naar ons aanbod aan recreatiewoningen in de buurt van Ede?

Investeren in een vakantiewoning nabij Ede

Denkt u na om te investeren in een recreatiewoning in de buurt van Ede, dan is het goed te weten dat wij u graag een handje helpen. Wij bieden u de mogelijkheid om de woning gedeeltelijk te verhuren wanneer u er zelf niet verblijft of deze volledig voor de verhuur beschikbaar te stellen. Zo behaald u tevens een interessant rendement op uw investering wanneer u er voor kiest een vakantiewoning nabij Ede te kopen. Op Berkenrhode Resort Valley geniet u zorgeloos van de natuur, luxe en wellness. Terwijl u op Landgoed Oud Beekdal profiteert van een investering vol luxe, comfort, rust en ruimte. Bent u toch geïnteresseerd in Park Berkenrhode, houd onze website dan in de gaten voor het meest actuele aanbod.

Onze professionele verhuurorganisatie zorgt ervoor dat u optimaal rendement uit uw investering behaald. Dit doen we middels een directe koppeling met touroperators, compleet verzorgde online marketing, uw persoonlijke account en volledig verzorgde onderhoud. Berkenrhode zet zich in om een optimaal rendement te behalen op uw investering. Onze professionele verhuurorganisatie draagt zorg voor onder andere het genereren van reserveringen, de compleet verzorgde online marketing en onderhoud. Daarbij ontvangt u een persoonlijk account, waarbij u altijd inzicht heeft in uw recreatiewoning. Kortom, een zorgeloze investering!

Onze te koop aangeboden vakantiewoningen in Ede:

Ontdek Ede en haar omgeving

Uw recreatiewoning in Ede biedt u en uw gasten de mogelijkheid om de schitterende omgeving te verkennen. Zo kent de historische binnenstad van Ede vele winkels en terrasjes. Daarnaast heeft Ede ook een rijke historie, denk bijvoorbeeld aan de Slag om Arnhem, waar Ede een belangrijke rol had. Ook is Ede omgeven door mooie natuurgebieden die uitermate geschikt zijn om prachtige wandelingen te maken, zoals De Veluwe. Bezoek het Kröller-Müller Museum, maak een wandeling over de Ginkelse Heide en ervaar het Klompenpad.

Niet alleen in de omgeving is er van alles te ontdekken, ook de faciliteiten op het park zorgen er voor dat niemand zich hoeft te vervelen:

 • Laat u verwennen in Le Grand Café
 • Kom helemaal tot rust in de wellness-voorzieningen
 • Laat de kids uitrazen in de speeltuinen
 • Of huur E-Choppers en ontdek geruisloos de prachtige omgeving

Kijkje nemen in één van onze recreatiewoningen?

Plan een bezichtiging met Thij, bezoek onze open dagen of vraag vrijblijvend een brochure aan.

Vraag een brochure aan

Hier wordt de brochure naar toe gestuurd.
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.
Logo
 • Zorgeloos investeren & genieten
 • In het hart van de Veluwe
 • Duurzame woningen
 • Professionele verhuurorganisatie