• Duurzame vakantiewoningen voor max. 10 personen
  • Aantrekkelijk rendement
  • Gelegen midden op de Veluwe

Tweede huis kopen voor verhuur op de Veluwe

Wilt u graag een tweede huis kopen voor verhuur? Dan bent u bij Berkenrhode Vastgoed aan het juiste adres. Wij verkopen verschillende vakantiehuizen die u kunt kopen als tweede huis voor verhuur. Denk bijvoorbeeld aan een Paalwoning, Bosvilla of een Boederijwoning. Alle huizen staan midden op de Veluwe tussen de steden Ede, Apeldoorn en Arnhem. Deze unieke locatie maakt uw tweede huis ideaal voor de verhuur. Bij Berkenrhode wordt u compleet ontzorgt door onze professionele verhuurorganisatie en krijgt u een aantrekkelijk rendement. De vakantiehuizen zijn duurzaam waardoor het kopen van een tweede huis voor de verhuur ook nog eens een duurzame investering is!

Ons aanbod tweede huizen

 

Tweede huis kopen en verhuren bij Berkenrhode 

Wanneer u een tweede huis koopt en verhuurt dan wilt u natuurlijk dat uw gasten terecht komen in een prachtig vakantiehuis. Bij Berkenrhode Vastgoed verkopen wij verschillende luxe vakantiewoningen, denk aan huizen met een sauna of een binnenzwembad. Daarnaast zijn de huizen duurzaam gebouwd en voorzien van verschillende duurzame aspecten, zoals een vegetatiedak, waterbesparende douchekoppen en ze zijn van het gas af. 

Wilt u meer informatie over het kopen van een tweede huis kopen als belegging? Bekijk dan onze brochure.

Waarom Berkenrhode?

  • Duurzame vakantiewoningen
  • Midden op de Veluwe
  • Aantrekkelijk rendement
  • Professionele verhuurorganisatie
 

Een luxe tweede huis kopen op een vakantiepark

Als u een tweede huis koopt en verhuurt dan wilt u natuurlijk een huis kopen op een top locatie. Bij Berkenrhode Vastgoed kunt u een tweede huis kopen bij Resort Valley of Landgoed Oud Beekdal. Resort Valley ligt aan Berkenrhode, dit betekent dat uw gasten ook gebruik kunnen maken van de park faciliteiten zoals de horecagelegenheden. Landgoed Oud Beekdal lig 1,2 km verder op, dit park is hierdoor iets rustiger maar heeft ook faciliteiten zoals twee verwarmde buitenzwembaden. Beide parken liggen op top locaties op een paar minuten afstand van de Hoge Veluwe. Dit maakt het voor u een aantrekkelijke locatie om een duurzaam tweede huis te kopen als belegging bij Berkenrhode. 

Heeft u al interesse om een tweede huis te kopen voor verhuur? Neem contact met ons op of vraag de brochure aan.