Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Berkenrhode Vastgoed
Luxe wellness recreatiewoning

Vakantiehuis kopen in Gelderland

Kom langs tijdens de open dagen
Zaterdag 31 augustus & zondag 1 september
 • Duurzame vakantiehuizen te koop
 • Midden op de Veluwe
 • Verhuur of deels eigen gebruik mogelijk

Een luxe vakantiehuis kopen in Gelderland

Wilt u graag een vakantiehuis kopen in Gelderland? Dan is het aanbod van Berkenrhode Vastgoed misschien wel iets voor u. Wij verkopen luxe vakantiehuizen midden op de Veluwe. Op ons nieuwe park Resort Valley hebben wij een ruim aanbod vakantiehuizen in het hogere segment, zoals een woning op palen of een 12-persoons vakantievilla gericht op wellness. Uw luxe woning wordt verhuurd door onze professionele verhuurorganisatie, die gespecialiseerd is in het maximaliseren van de boekingen. U kunt er ook voor kiezen om zelf ook gedeeltelijk het vakantiehuis te gebruiken. Bij volledige verhuur kunt u een vast rendement tot wel 7% verwachten.

 

Ons aanbod vakantiehuizen in Gelderland:

Een duurzaam vakantiehuis kopen midden in Nederland

Bij Resort Valley kunt u duurzame vakantiewoningen kopen in Gelderland voor maximaal 12 personen. De vakantiehuizen zijn van alle gemakken voorzien, zo heeft de boerderijwoning niet alleen wellness zoals een sauna en whirlpool, maar ook een binnenzwembad. Resort Valley ligt in het hart van de Veluwe aan Vakantiepark Berkenrhode. U en uw gasten mogen dan ook gebruik maken van de faciliteiten van het vakantiepark, zoals het zwembad en de horecagelegenheden. Het resort heeft een centrale ligging tussen Ede, Apeldoorn en Arnhem. Wilt u meer informatie over het kopen van een vakantiewoning in Gelderland? Neem dan contact met ons op.

Landkaart met locatie van Resort Valley

Bekijk de foto's van onze nieuwe vakantievilla's op Resort Valley

U bepaalt hoe u de vakantievilla gaat gebruiken

Kunt u zich het al voorstellen dat u in het weekend in uw eigen vakantievilla verblijft? En dat u de rest van het jaar uitstekende rendementen behaald door uw vakantiehuis te verhuren? Bij Berkenrhode Vastgoed maken wij dit mogelijk voor u als eigenaar. U kunt namelijk zelf kiezen of u de vakantievilla volledig verhuurd of dat u verhuur en eigen gebruik combineert. Houdt er wel rekening mee dat hoe u de recreatiewoning gaat gebruiken, fiscale gevolgen kan hebben. Benieuwd wat dit voor u betekent? Onze verkoopadviseurs gaan er graag met u over in gesprek.

  Volledige verhuur

  Indien u ervoor kiest om als eigenaar uw vakantievilla volledig te verhuren dan wordt u hierin totaal ontzorgd. U kunt altijd meekijken via de online eigenarenomgeving.

  Combinatie eigen gebruik en verhuur

  Wilt u naast een mooi rendement behalen, ook zelf van de woning kunnen genieten? Kies dan voor de combinatie van eigen gebruik en verhuur. U bepaalt zelf wanneer u verblijft in de vakantievilla.

Park Berkenrhode:

Resort Valley:

Antwoord op veelgestelde vragen:

Op welke vakantieparken van Berkenrhode Vastgoed staan er vakantiehuizen te koop in Gelderland?

Bij Berkenrhode Vastgoed bieden wij midden op de Veluwe luxe vakantievilla's aan op Resort Valley. Deze vakantiehuizen zijn kenmerkend door de luxe inrichting en unieke architectuur. Daarnaast kunt u op Park Berkenrhode moderne vakantielodges kopen.

Kunnen de vakantievilla's van Resort Valley ook voor volledig eigen gebruik gekocht worden?

Nee, de recreatiewoningen van Resort Valley zijn enkel bestemd om te verhuren. Gedeeltelijk eigen gebruik is wel mogelijk. Onze verkoopadviseurs vertellen u graag meer over het kopen van een vakantievilla in Gelderland voor de verhuur.

Kan er op Resort Valley al een vakantievilla bezichtigd worden?

Ja, alle typen vakantiehuizen op Resort Valley kunnen al bezichtigd worden. Onze verkoopadviseurs geven u graag een rondleiding over het park en door de woningen. Laat u verrassen door dit deel van Gelderland en ervaar dit prachtige park.

Download direct de brochure

Hier wordt de brochure naar toe gestuurd.
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.
Logo
 • Zorgeloos investeren & genieten
 • In het hart van de Veluwe
 • Duurzame woningen
 • Professionele verhuurorganisatie