• Duurzame vakantiehuizen te koop
  • Midden op de Veluwe
  • Verhuur of deels eigen gebruik mogelijk

Een luxe vakantiehuis kopen in Gelderland

Wilt u graag een vakantiehuis kopen in Gelderland? Dan is het aanbod van Berkenrhode Vastgoed misschien wel iets voor u. Wij verkopen luxe vakantiehuizen midden op de Veluwe. Op onze nieuwe parken Landgoed Oud Beekdal en Resort Valley hebben wij een ruim aanbod vakantiehuizen zoals een woning op palen of een schakelwoning. Op beide locaties worden de vakantiehuizen duurzaam gebouwd, dus wanneer u een vakantiehuis koopt in Gelderland is dit een duurzame investering. Uw luxe woning kunt u volledig laten verhuren door onze professionele verhuurorganisatie, maar ook kunt u er voor kiezen om er zelf gebruik van te maken. Wist u dat u ook nog eens een aantrekkelijke redement kunt ontvangen?

Ons aanbod vakantiehuizen in Gelderland:

Bekijk het gehele aanbod
 

Een duurzaam vakantiehuis kopen midden in Nederland

Bij Resort Valley kunt u duurzame vakantiewoningen kopen in Gelderland voor maximaal 10 personen. De vakantiehuizen hebben onder andere een vegetatiedak, waterbesparende douchekoppen en zijn van het gas af. De vakantiehuizen zijn van alle gemakken voorzien, zo heeft de boerderijwoning niet alleen wellness zoals een sauna, maar ook een binnenzwembad. Resort Valley ligt in het hart van de Veluwe aan Vakantiepark Berkenrhode. U en uw gasten mogen dan ook gebruik maken van de faciliteiten zoals het zwembad en de horecagelegenheden. Het resort heeft een centrale ligging tussen Ede, Apeldoorn en Arnhem. Wilt u meer informatie over het kopen van een vakantiewoning in Gelderland? Neem dan contact met ons op.

 

Kiest u voor Landgoed Oud Beekdal of Resort Valley?

 
 

Een vakantiehuis kopen op een Landgoed in Gelderland

Landgoed Oud Beekdal ligt op 1,2 km van Berkenrhode Vastgoed. Op dit park kunt u prachtige vakantiehuizen kopen in Gelderland. Het gebouw De Heide Hoeve bestaat uit 6 luxe recreatiewoningen aan de rand van het Otterlose bos en zand. Uniek aan deze woningen zijn dat ze duurzaam zijn gebouwd, zo zijn ze onder andere van het gas af en zijn ze energie neutraal. Wanneer u een vakantiehuis koopt in Gelderland kunt u er voor kiezen om deze met wellness te kopen, zoals met een sauna. Op het landgoed vindt u twee verwamde zwembaden. In de toekomst worden er op dit landgoed ook camperplaatsen gerealiseerd.

Heeft u al interesse om een vakantiewoning in Gelderland te kopen? Neem contact met ons op of vraag de brochure aan.

Landgoed Oud Beekdal

  • 5-persoons vide woning
  • 6-persoons wellness woning met een erker
  • 6-persoons wellness woning
  • 6-persoons hoekwoning