De bouwwerkzaamheden bij Berkenrhode Vastgoed

De bouwwerkzaamheden bij Berkenrhode Vastgoed zijn vergevorderd. Er is al veel gebeurd op Landgoed Oud Beekdal, de bouw van de Heide Hoeve is namelijk al bijna klaar. Op deze pagina wordt u op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen. 

 

Update van de binnenkant 

Update van de buitenkant 

Impressie van de omgeving 

 

Iedere maand een bouwupdate!

Op dit moment zijn de bouwwerkzaamheden voor de verschillende projecten in volle gang. Omdat wij u graag op de hoogte houden van de realisatie van onze woningen plaatsen wij iedere maand een nieuwe bouwupdate. Zo blijft u op de hoogte!

Bouwvorderingen maart 2023 (deel 2)

De bouw van de eerste Bos Villa is begonnen. De bouw van de eerste Boerderij Villa's en Veluwe Villa's lopen voorspoedig!
Bekijk de bouwvorderingen van maart (deel 2)
 

Bouwvorderingen maart 2023

Bij Landgoed Oud Beekdal is de eerste woning ingericht en ligt de bestrating van de tuinen van de Heide Hoeve er in!
Bekijk de bouwvorderingen van maart
 

Bouwvorderingen februari 2023 (deel 2)

De bouw van de eerste Bos Villa is begonnen! De bouw van de eerste Boerderij Villa's en Veluwe Villa's loopt voorspoedig!
Bekijk de bouwvorderingen van februari (deel 2)
 

Bouwvorderingen februari 2023

De eerste keukens zijn geplaatst! Ook zijn de muren geschilderd. Volgende week worden de vloeren gelegd en worden de woningen ingericht!
Bekijk de bouwvorderingen van februari
 

Bouwvorderingen januari 2023

Begin januari worden bij de Heide Hoeve op Landgoed Oud Beekdal de trappen in de woningen geplaatst. De vloer is gestort en de tegels zijn geplaatst.
Bekijk de bouwvorderingen van januari
 

Bouwvorderingen december 2022

De bouwwerkzaamheden bij de Heide Hoeve schieten aardig op. De kozijnen zitten in het gebouw, het glaswerk zit erin en het dak zit ook op het gebouw.
Bekijk de bouwvorderingen van december