Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Berkenrhode Vastgoed
Investeringsmogelijkheden

Investeringsmogelijkheden

Kom langs tijdens de open dagen
Zaterdag 31 augustus & zondag 1 september
  • Investeren in duurzame vakantiehuizen
  • Professionele verhuurorganisatie
  • Gedeeltelijk of volledige verhuur mogelijk

Investeren in een vakantiewoning bij Berkenrhode

Bij Berkenrhode investeert u in luxe en duurzame vakantiewoningen. Als u een vakantiehuis koopt bij Berkenrhode dan kunt u kiezen of u deze geheel wilt laten verhuren door onze professionele verhuurorganisatie of gedeeltelijk zelf in de woning wilt verblijven. Het voordeel van investeren in een vakantiehuis dat verhuurd wordt, is dat u een aantrekkelijk rendement ontvangt. Daarnaast wordt u compleet ontzorgd door onze verhuurorganisatie. Dit betekent dat een vakantiehuis kopen bij Berkenrhode Vastgoed een onbezorgde investering is!

Een greep uit ons aanbod:

De voordelen van investeren in een vakantiewoning

De spaarrentes zijn momenteel erg laag bij de banken, veel mensen zijn daarom opzoek naar een alternatief. Investeren in een luxe vakantiewoning is niet alleen aantrekkelijk door het interessante rendement, maar het is een waardevaste investering waarbij u op de huidige markt zelfs ook nog profiteert van een waardestijging. Daarnaast kunt u ook de BTW terugvorderen wanneer u de woning beschikbaar stelt voor de verhuur. Onze adviseurs helpen u graag bij fiscale vragen zoals de terugvordering en bijvoorbeeld de overdrachts- en inkomensbelasting. 

Resort Valley

Grenst aan Park Berkenrhode grenst aan Vakantiepark Berkenrhode. Bij Resort Valley investeert u in diverse duurzame en luxe vakantiewoningen. Het park heeft onder andere een buitenzwembad en een café.
Bekijk het resort

Investeren bij Berkenrhode Vastgoed

Wanneer u wilt investeren bij Berkenrhode kunt u er voor kiezen om een vakantiehuis te kopen op Resort Valley. Op dit park kunt u investeren in duurzame gebouwde woningen, deze woningen zijn onder andere van het gas af. Ook kunt u huizen met wellness kopen, zoals een vakantiehuis met een binnenzwembad of een sauna. Waar u ook voor kiest u krijgt bij ons plezier van uw vakantiehuis en een aantrekkelijk rendement!  Goed om te weten is dat een nieuwe vakantiewoning is belast met 21% BTW. Een tweede huis/vakantiehuis wordt voor de inkomstenbelasting belast in box 3 tegen de WOZ-waarde.

Waarom een vakantiehuis kopen bij Berkenrhode:

    Professionele verhuur
    Compleet ontzorgd
    Betrouwbare partner

Neem contact met ons op

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.