• Duurzame vakantiewoningen
  • Gelegen op de natuurrijke Veluwe
  • Geschikt voor maximaal 10 personen

Duurzame vakantiewoning kopen op de Veluwe

Bij Park Berkenrhode kunt u investeren in een duurzame vakantiewoning op de Veluwe. Een duurzame vakantiewoning kopen is een interessante investering om diverse redenen. Zo kunt u genieten van een eigen vakantieverblijf, deze verhuren tegen een aantrekkelijk rendement of misschien wilt u de woning zowel verhuren als zelf gebruiken? De nieuwe duurzame vakantiewoningen bevinden zich op Resort Valley.

 
 

Duurzaam vakantiehuis kopen bij Park Berkenrhode

Park Berkenrhode is een kleinschalig vakantiepark dat wordt gekenmerkt door zijn duurzame bedrijfsvoering, ligging tussen de Veluwse natuurgebieden en luxe vakantiewoningen. De duurzame vakantiehuizen die u kunt kopen bevinden zich op Resort Valley, onderdeel van Park Berkenrhode. De nieuwe vakantiehuizen zijn allemaal duurzaam gebouwd, de vakantiehuizen op Resort Valley zijn zelfs helemaal van het gas af. Wanneer u besluit een duurzaam vakantiehuis te kopen op één van onze vakantieparken kunt u er voor kiezen deze te behouden voor eigen gebruik, voor verhuur.

 

Voordelen van een duurzaam vakantiehuis

  • Toekomstbestendig
  • Populair bij eco toeristen
  • Lage energiekosten
  • Natuurlijk design
  • Goed geïsoleerd
 
 

Duurzame vakantiewoning kopen bij Park Berkenrhode

Wij beschikken over jarenlange ervaring in de recreatiebranche en kunnen u als eigenaar daardoor perfect ondersteunen bij de verhuur van uw eco vakantiehuis. Onze parken zijn prachtig gelegen op de Veluwe, deze regio is enorm populair bij toeristen wat er mede voor zorgt dat u uw woning kunt verhuren tegen een aantrekkelijk rendement. Daarnaast werken wij samen met diverse touroperators in binnen- en buitenland waardoor wij jaarrond een hoog bezettingspercentage kunnen noteren waar u van kunt profiteren. Naast een interessant rendement profiteert u natuurlijk ook van de waardeontwikkeling van uw vastgoed object. Wanneer u besluit een eco vakantiehuis te kopen doet u dus altijd een duurzame investering! Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op met onze adviseurs of vraag de brochure aan.

 
 
 

Resort Valley

Park Berkenrhode