Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Berkenrhode Vastgoed
vakantiehuis veluwe kopen

Vakantiehuis op de Veluwe kopen

Open dagen Resort Valley
Breng een bezoek aan Resort Valley op 28 of 29 april!
  • Luxe en duurzame vakantiehuizen
  • Gelegen op de Veluwe
  • Deels verhuur of volledige verhuur mogelijk

Luxe vakantiehuis op de Veluwe kopen

Wilt u een recreatiewoning op de Veluwe kopen? Berkenrhode heeft een prachtig aanbod aan luxe en duurzame vakantiehuizen op de Veluwe. Op ons park Resort Valley kunt u een vakantiehuis kopen op de Veluwe. De huizen zijn op dit park duurzaam gebouwd en van alle luxe gemakken voorzien. Zo zijn de vakantiewoningen energie neutraal en maken ze geen gebruik meer van gas. Uw recreatiewoning op de Veluwe kunt u deels of volledig laten verhuren door onze professionele verhuurorganisatie. Als u uw geld investeert in een vakantiehuis op de Veluwe en deze verhuurt, ontvangt u een aantrekkelijk rendement. 

Bekijk ons aanbod vakantiehuizen op de Veluwe ⤵

Een duurzaam vakantiehuis op de Veluwe kopen

Resort Valley is onderdeel van Berkenrhode. Bij Resort Valley kunt u een vakantiewoning kopen op de Veluwe voor maximaal 10 personen. Deze vakantiehuizen hebben een vegetatiedak, waterbesparende douches en maken geen gebruik van gas. De vakantiehuizen in Gelderland zijn van alle luxe en comfort voorzien. Een deel van de vakantiehuizen bij Resort Valley heeft niet alleen een sauna, maar ook een binnenzwembad. 

Ontdek de luxe van onze parken:

De omgeving van uw vakantiewoning op de Veluwe

Een vakantiehuis kopen op de Veluwe is een goed idee als u een echte natuur- en cultuurliefhebber bent. Op de Veluwe zijn er prachtige wandelingen en fietstochten te maken. Ook zijn er luxe golfbanen in de omgeving van uw vakantiewoning. U koopt namelijk een recreatiewoning op de Veluwe bij Berkenrhode dat is gelegen nabij Nationaal Park de Hoge Veluwe, de Ginkelse Heide en het Wekeromse Zand. Na een wandel- of fietstocht kunt u heerlijk ontspannen in een woning voorzien van wellness. Houdt u van cultuur? Bezoek dan eens het Kröller Müller Museum op de Veluwe. Uw vakantiehuis in gelderland bij Berkenrhode ligt nabij Arnhem, Apeldoorn en Ede. De parken hebben ook uitstekende voorzieningen. U kunt genieten van een hapje en een drankje bij Le Grand Café, baantjes trekken in het buitenbad. De kinderen kunnen spelen in de speeltuinen of knuffelen met de dieren in de dierenweide.

Bent u geïnteresseerd in het investeren in recreatief vastgoed? Neem contact op met ons.

Een sfeerimpressie van uw vakantiehuis op de Veluwe:

Vraag een brochure aan

Hier wordt de brochure naar toe gestuurd.
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.
Logo
  • Zorgeloos investeren & genieten
  • In het hart van de Veluwe
  • Duurzame woningen
  • Professionele verhuurorganisatie