Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Berkenrhode Vastgoed
Boerderijwoning
Boerderijwoning
Boerderijwoning
Boerderijwoning
Boerderijwoning
Boerderijwoning
Boerderijwoning
Boerderijwoning

Boerderij Villa Wellness

 

Omschrijving

De super-de-luxe Boerderij Villa Wellness is geschikt voor maximaal 10 personen en beschikken over een heuse Spa & Wellness kelder. Verder vindt u er 5 slaapkamers, 4 badkamers inclusief toilet en 2 aparte toiletten. Dit alles is verdeeld over 3 verdiepingen.

Op de begane grond vindt u de ruim opgestelde woonkamer met tv en elektrische sfeerhaard. De open keuken beschikt over hoogwaardige inbouwapparatuur zoals een Quooker, vaatwasser en koel-vries combinatie. Ook zijn er op de begane grond 2 slaapkamers met ensuite badkamers gesitueerd evenals een apart toilet. 

Op de eerste verdieping vindt u de overige 3 slaapkamers waarvan 1 slaapkamer een ensuite badkamer heeft. De andere 2 slaapkamers delen de vierde algemene badkamer.

In de Spa & Wellness kelder treft u het binnenzwembad, de sauna, de whirlpool, een doucheruimte, een apart toilet en de technische ruimte. In volledige privacy kunt u hier dus ultiem relaxen.

Buiten zijn is ook geen straf bij deze luxe Boerderij Villa Wellness. Door de openslaande deuren in de woonkamer stapt u zo naar buiten op de overdekte veranda met terras. De aangelegde tuin maakt het buitenleven compleet. De uitstraling van de woning is landelijk en luxe door de rietgedekte kap en 2 dakkapellen.

De Boerderij Villa Wellness is van het gas af, beschikt over waterbesparende douchekoppen en LED-verlichting. Maar qua comfort levert u niet in dankzij de aanwezige airconditioning en vloerverwarming. Zo is het in elk seizoen comfortabel genieten.

* Aan maten, beeldmateriaal en indelingen van plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend. Zet- en drukfouten voorbehouden.

 

Kenmerken

StatusNieuw
ParkResort Valley
Aantal slaapkamers
5 slaapkamers
Aantal badkamers
4 badkamers
Voor aantal personen10
Bouwjaar2023
Woonoppervlakte100m2
Oppervlakte perceel300m2
Woningfaciliteiten
3 verdiepingen
Badkamer ensuite
Overkapping
Sfeerhaard
Airconditioning
Wellness faciliteiten
Privé zwembad
Sauna
Whirlpool
Energielabel
 

Vraagprijs

Boerderij Villa Wellness inclusief kavelVanaf€ 1.350.000,-Excl. BTW
 

Ontdek de woning

Video

Virtuele tour

Plattegrond

 

Wilt u meer informatie over Resort Valley?

Eigenaar Thij Verspaget staat u graag te woord!

 +31 318 591 587
 Stuur een e-mail