Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Berkenrhode Vastgoed
Professionele verhuurorganisatie

Professionele verhuurorganisatie

Open dagen Resort Valley
Breng een bezoek aan Resort Valley op 28 of 29 april!

Zorgeloos genieten van uw investering

Dankzij onze professionele verhuurorganisatie hoeft u zich geen zorgen te maken over de verhuur van uw luxe vakantiewoning op de Veluwe. De verhuurorganisatie van Park Berkenrhode, met een ervaring van ruim 20 jaar, ontzorgt u volledig. De bezettingsgraad van uw vakantiewoning wordt continu geoptimaliseerd waardoor u een zo hoog mogelijk rendement ontvangt. We maken gebruik van het onafhankelijke reserveringssysteem van Booking Experts. Dat is pas zorgeloos genieten van uw investering!

Ontdek de voordelen van onze professionele verhuurorganisatie ⤵

1. Direct gekoppeld met vele touroperators

We werken samen met diverse gerenomeerde touroperators. Dat biedt als voordeel dat u met uw vakantiewoning dus niet afhankelijk bent van één organisatie voor de verhuur. Door zichtbaar én boekbaar te zijn via diverse kanalen profiteert u van een betere bezettingsgraad. Ook heeft u geen last van sterke prijsschommelingen door acties van een overkoepelende organisatie. Alle touroperators zijn real-time gekoppeld met de parken van Berkenrhode Vastgoed. Zo zijn ze altijd voorzien van de meest actuele informatie zoals prijzen, foto's en omschrijvingen. 

2. Compleet verzorgde online marketing

Zichtbaar zijn op de platformen van touroperators is fijn, maar een boeking via onze eigen website levert u het meeste rendement op! Daarom is goede online marketing gericht op onze eigen verhuurwebsite van Berkenrhode onmisbaar. Het online marketingbureau Booking Boosters zorgt ervoor dat er zoveel mogelijk boekingen via onze eigen website binnenkomen. Zij zijn al jaren gespecialiseerd in online marketing speciaal voor de recreatiebranche. Door hun unieke performance based werkwijze kunnen zij ook regelmatig nét een stapje extra zetten waardoor uw vakantiewoning meer geboekt wordt via onze eigen verhuurwebsite. 

Website & Zoekmachine

Een gebruiksvriendelijke website en SEO werkzaamheden voor een zo hoog mogelijke positie in Google.

Google Ads

Altijd zichtbaar bovenin Google met advertenties op gerichte zoektermen en de parknaam.

Social Media Ads

Met themacampagnes en goed beeldmateriaal altijd zichtbaar op Facebook en Instagram.

Affiliate Marketing

Zichtbaar zijn bij interessante partijen die de parken van Berkenrhode promoten.

3. Altijd controle over uw luxe vakantiewoning

Als eigenaar van een luxe vakantiewoning op een van de parken van Berkenrhode, krijgt u een persoonlijk account waarmee u ieder moment van de dag kunt inloggen in het systeem van Booking Experts. Alle communicatie met de verhuurorganisatie loopt gecentraliseerd via één platform. Zo heeft u ook altijd inzicht in reserveringen, facturen en beoordelingen. Ook kunt u zelf aangeven via dit platform wanneer u eventueel in uw vakantiewoning wilt verblijven. Op deze manier bieden we volledige transparantie over de verhuur van uw vakantiewoning én kunt u precies zien hoe alles verloopt.

4. Onderhoud verzorgd en geautomatiseerde afrekeningen

We vinden het belangrijk dat de verhuur van uw luxe vakantiewoning u zo gemakkelijk mogelijk wordt gemaakt. Daarom nemen wij u alles uit handen zodat u zorgeloos geniet van uw investering op de Veluwe. Verhuren hoeft namelijk niet moeilijk te zijn. Zo verzorgt Berkenrhode onder andere het onderhoud en technisch beheer van uw vakantiewoning. Zo kunnen huurders zonder zorgen vakantie vieren. En u ontvangt ten slotte altijd op tijd uw opbrengsten middels geautomatiseerde verhuurafrekeningen. Verhuren bij Berkenrhode is dus goed geregeld dankzij onze professionele verhuurorganisatie.

Ontdek de drie parken van Berkenrhode Vastgoed ⤵

Zorgeloos investeren en altijd controle

Zorgeloos, omdat dankzij de combinatie van de professionele verhuurorganisatie van Berkenrhode, het onafhankelijke reserveringssysteem van Booking Experts en de online marketing door Booking Boosters u zonder zorgen kunt investeren in een luxe vakantiewoning bij Berkenrhode Vastgoed. Wij nemen u immers alles uit handen én u heeft inzicht via uw eigen eigenaarsplatform. 

✔️ Transparant ✔️ Gemakkelijk ✔️ Eerlijk

Vraag een brochure aan

Hier wordt de brochure naar toe gestuurd.
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.
Logo
  • Zorgeloos investeren & genieten
  • In het hart van de Veluwe
  • Duurzame woningen
  • Professionele verhuurorganisatie