Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Berkenrhode Vastgoed
  • In een natuurrijke omgeving
  • Afgerond bouwtraject
  • Voor maximaal 20 personen
  • Verhuur of gedeeltelijk eigen gebruik

Park Berkenrhode

Park Berkenrhode is ons al gerealiseerde vakantiepark in het hart van de Veluwe. De luxe en comfortabele vakantiewoningen zijn geschikt voor gezelschappen tot 20 personen. De woningen bij Park Berkenrhode zijn optioneel duurzaam en ook optioneel voorzien van ontspannende wellness faciliteiten. Het park is volledig aangelegd en beschikt over faciliteiten zoals een duurzaam verwarmd buitenzwembad, grand café en een privé Spa & Wellness. Er is nog één type woning beschikbaar. Af en toe komt er een nieuwe woning bij Houd onze website in de gaten voor het meest actuele aanbod. Wanneer u een woning bij Park Berkenrhode aanschaft heeft u een (gedeeltelijke) verhuurverplichting.

Ontdek het aanbod op Park Berkenrhode

 

Investeren in een vakantiewoning bij Park Berkenrhode

We vertellen u graag meer over de woningen die hier gebouwd zijn. De luxe vakantiewoningen op Park Berkenrhode zijn geschikt voor 2 tot maximaal 8 personen en er is een 20-persoons groepsaccommodatie aanwezig. De woningen zijn optioneel huisdiervriendelijk, voorzien van privé wellness en/of duurzaam ontwikkeld. Aan alles is gedacht qua comfort in de woningen. U kijkt vanuit de woningen uit over de schitterende natuur terwijl u in uw woon- of eetkamer zit. De compleet ingerichte keuken nodigt uit tot uitgebreid tafelen en de comfortabele bedden in de slaapkamers tot een fijne nachtrust. Bij Park Berkenrhode heeft u de keuze uit volledige verhuur waarbij u het aantrekkelijkste rendement ontvangt of over gedeeltelijke verhuur waarbij u ook zelf gedeeltelijk van uw woning gebruik mag maken.

Laat u inspireren

 

Brochure ontvangen?


Park Berkenrhode is grotendeels uitverkocht. Vraag daarom vrijblijvend een brochure aan voor Resort Valley om meer informatie te ontvangen over de aankoop van een vakantiewoning.


Brochure aanvragen

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen van Berkenrhode Vastgoed en eventueel nieuw aanbod op Park Berkenrhode middels onze nieuwsbrief. 

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.
 

Verblijven op Park Berkenrhode

Een verblijf bij Park Berkenrhode stelt nooit teleur. De fijne faciliteiten zorgen voor een ontspannen verblijf waar u zich geen moment hoeft te vervelen. Geniet van het duurzaam verwarmde buitenzwembad en trek u terug in de privé Spa & Wellness. Culinair genieten doet u bij Le Grand Café met een gezellig terras. Voor de snelle honger is er een cafetaria aanwezig. Kinderen vermaken zich in de twee speeltuinen. En gaat uw hond mee? Er is een Dog Wash aanwezig zodat uw trouwe viervoeter na een lange wandeling op de Hoge Veluwe weer opgefrist kan worden.

Shoppen of cultuur snuiven op de Veluwe

Park Berkenrhode ligt in Wekerom, midden op de Veluwe. Vanaf ons vakantiepark onderneemt u eenvoudig uitstapjes naar Ede, Arnhem en Apeldoorn. Hier kunt u volop shoppen in de gezellige winkelstraten met leuke winkels en boetiekjes. Ook qua cultureel vermaak stelt de Veluwe niet teleur. Kijk uw ogen uit in het Kröller-Müller Museum waar u geniet van topstukken van De Stijl en het futurisme maar ook andere moderne meesters. De uitstrekte beeldentuin nodigt ook uit om bewonderd te worden. De ligging in de Foodvalley zorgt ervoor dat er diverse unieke restaurants in de nabijheid liggen. Evenals prachtige sterrenrestaurants waar u geniet van een bijzondere avond uit.
 
‘Zorgeloos genieten
in het hart van de Veluwe’
Kaart