Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Berkenrhode Vastgoed
Groepsaccommodatie te koop

Groepsaccommodatie te koop

Kom langs tijdens de open dagen
Zaterdag 31 augustus & zondag 1 september
 • Groepswoningen tot 24 personen
 • Wellness faciliteiten
 • Unieke locatie in Gelderland

De unieke mogelijkheden van een groepsaccommodatie

Overweegt u de aanschaf van een groepsaccommodatie? Berkenrhode Vastgoed biedt groepswoningen aan in het hart van de Veluwe in het Gelderse Wekerom. Onze woningen zijn geschikt tot wel 24 personen, waardoor u samen met uw hele familie of vriendengroep kunt genieten van deze bijzondere plek. Een plek om tot rust te komen, verhalen te delen en activiteiten te ondernemen. Ook kunt u nog eens profiteren van een aangenaam rendement op uw investering, afhankelijk van de mate waarin u uw groepsaccommodatie beschikbaar stelt voor de verhuur. Wordt u de volgende eigenaar van een groepsaccommodatie op de Veluwe?

Ontdek onze groepsaccommodaties ⤵

Groepsaccommodatie kopen bij Berkenrhode Vastgoed

De recreatiewoningen van Berkenrhode Vastgoed bevinden zich te midden van een betoverend natuurlandschap op de Veluwe. De woningen zijn allemaal op duurzame wijze gebouwd en volledig gasloos, waardoor ze perfect samengaan met de omringende natuur. Resort Valley ligt tussen de drie bruisende steden Apeldoorn, Amersfoort en Arnhem waar u met de groep tal van leuke activiteiten kunt plannen. Naast uw eigen privé wellnessfaciliteiten kunt u ook gebruik maken van de voorzieningen op ons park, zoals een verwarmd buitenzwembad en een grand café. Bij Berkenrhode Vastgoed kunt u jaarrond genieten van de seizoenen. Wilt u een keer komen kennismaken?

In de buurt van:

 • Kröller-Müller Museum
 • Apenheul
 • Burgers' Zoo
 • Openluchtmuseum
 • Steden als Apeldoorn, Anrhem en Amersfoort

Investeringsmogelijkheden

De weekenden en vakanties heerlijk met uw familie of vrienden doorbrengen in uw eigen vakantiewoning én profiteren van een aantrekkelijk rendement wanneer u er zelf geen gebruik van maakt? Dat is mogelijk bij Berkenrhode Vastgoed. Het onderhoud en de verhuur wordt geregeld door onze professionele verhuurorganisatie. Ook zorgen wij ervoor dat de bezettingsgraad van uw vakantiewoning voortdurend wordt geoptimaliseerd waardoor u een zo hoog mogelijk rendement ontvangt. Daarnaast wordt de online marketing voor u verzorgt en ontvangt u altijd op tijd uw opbrengsten dankzij onze geautomatiseerde verhuurafrekeningen. Meer weten over de investeringsmogelijkheden bij Berkenrhode Vastgoed?

Bekijk de ontwikkelingen op Resort Valley:

Wat andere geïnteresseerden ons vroegen:

Hoe gaat de verhuur van een groepsaccommodatie in zijn werk?

Wanneer u een groepswoning heeft aangeschaft en kiest voor (gedeeltelijke) verhuur neemt onze professionele verhuurorganisatie het van u over. Het beheer, onderhoud en de verhuur zal voor u verzorgt worden. Om een zo optimaal mogelijk rendement te behalen verzorgen wij de online marketing en werken wij samen met touroperators. Bij verhuur in combinatie met eigen gebruik kunt u online aangeven wanneer u de woning vrij wilt houden voor eigen gebruik. Ook kunt u zelf boekingen inschieten en reserveringen maken.

Mag ik permanent wonen in een groepswoning?

Nee, permanente bewoning in een recreatiewoning is in Nederland niet toegestaan. Ons vakantiepark heeft een recreatieve bestemming en geen woonbestemming. Dit betekent dat onze woningen alleen bedoeld zijn voor recreatie.

Download direct de brochure

Hier wordt de brochure naar toe gestuurd.
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.
Logo
 • Zorgeloos investeren & genieten
 • In het hart van de Veluwe
 • Duurzame woningen
 • Professionele verhuurorganisatie