Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Berkenrhode Vastgoed
Financieringsmogelijkheden

Financieringsmogelijkheden

Open dagen Resort Valley
Breng een bezoek aan Resort Valley op 28 of 29 april!
 • Diverse financieringsmogelijkheden
 • Vrijblijvend financieel advies
 • Weloverwogen investeren

Vakantiewoning financieren

Wanneer u interesse heeft in het aanschaffen van een vakantiewoning is het begrijpelijk dat u onderzoek doet naar verschillende financieringsmogelijkheden. Een recreatiewoning is ten slotte een kostbare investering. Wellicht is uw eigen vermogen niet toerijkend als het gaat om de volledige aanschafprijs van een woning of wilt u bewust een lening voor een recreatiewoning afnemen. Er zijn diverse financieringsmogelijkheden voor de aanschaf van een recreatiewoning en wij helpen u graag met het maken van een weloverwogen keuze.

Vakantiewoning gebruiken zoals u dat wilt

Als u kiest voor een vakantiewoning bij Resort Valley kunt u kiezen om de woning volledig beschikbaar te stellen voor verhuur om zodoende een aantrekkelijk vast rendement te ontvangen. Ook kunt u kiezen voor een combinatie van eigen gebruik en verhuur, waardoor u naast het ontvangen van rendement op huurinkomsten ook nog eens persoonlijk kunt genieten van uw eigen recreatiewoning op de Veluwe. Bij het financieren van uw recreatiewoning kunt u kiezen voor verschillende vormen:

  Hypotheek op vakantiehuis

  Een veelgebruikte manier is een financiering door hypotheek. Niet alle geldverstrekkers staan open voor de financiering van een recreatiewoning en de hypotheken die wel worden verstrekt slechts 60% tot 70% van de waarde.

  Lening vanuit een bv

  Wanneer u in bezit bent van een eigen besloten vennootschap (bv) kunt u als privépersoon geld lenen uit uw eigen bv, zo kunt u de kostprijs zelf financieren. Deze financieringsmogelijkheid kan u diverse fiscale voordelen bieden.

  Inzetten van overwaarde

  Het inzetten van overwaarde is ook een veelgebruikte financieringsmogelijkheid. Hiermee verhoogt u de waarde van uw bestaande hypotheek en kunt u gebruik maken van het kapitaal van de overwaarde die wordt uitgekeerd.

  Eigen vermogen

  De inzet van eigen vermogen kan direct de volledige aanschafprijs of wellicht een groot deel van de financiering dekken waardoor de lening bedragen aanzienlijk afnemen en de voorwaarden aantrekkelijker zullen worden.

  Persoonlijke lening

  Een persoonlijke lening biedt meer flexibiliteit en minder complexiteit wanneer u geen hypothecaire lening af wilt sluiten. Maandelijkse aflossingen en een kortere looptijd zijn onder andere een voordeel van deze privélening.

Heeft u vragen over een te financieren recreatiewoning of wilt u meer weten over een bepaalde lening om een vakantiehuis te financieren? Maak dan een afspraak met onze verkoopadviseur Thij. Hij voorziet u graag (vrijblijvend) van het juiste, op maat gemaakte advies omtrent het financieren van uw droomwoning.

Bekijk een aantal van onze woningen:

Recreatiewoningen op Resort Valley

In het hart van de Veluwe is het luxe vakantiepark Resort Valley gelegen. De exclusieve woningen zijn geschikt voor 6 tot en met 24 personen en zijn voorzien van een hoogwaardige inrichting waar u niet inlevert op luxe en comfort. De woningen zijn voorzien van wellness faciliteiten zoals binnenzwembaden, sauna's en hottubs. Geniet zorgeloos van de natuur op de Veluwe en genereer een interessant vast rendement tot maar liefst 7%! Benieuwd geworden naar de financieringsmogelijkheden? Neem contact op met onze verkoopmakelaar Thij of plan direct uw bezoek aan Resort Valley.

 

Vraag een brochure aan

Hier wordt de brochure naar toe gestuurd.
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.
Logo
 • Zorgeloos investeren & genieten
 • In het hart van de Veluwe
 • Duurzame woningen
 • Professionele verhuurorganisatie