• Met sauna en/of binnenzwembad
  • Gelegen op de Veluwe
  • Ultiem relaxen

Een wellness vakantiehuis kopen op de Veluwe

Op Resort Valley, onderdeel van Berkenrhode, kunt u een waardevaste investering doen; het kopen van een wellness bosvilla. Uw wellness vakantiewoning is prachtig gelegen op de Veluwe. Gasten genieten bij ons van de adembenemende natuur en de rustige omgeving. En natuurlijk van de wellness faciliteiten van uw vakantievilla! Uw wellness vakantiewoning beschikt namelijk over een fijne sauna en enkele woningen zelfs over een binnenzwembad. Dat betekent ultiem genieten!

Ontdek onze wellness vakantiewoningen ⤵

3 Objecten

Een vakantiehuis met sauna kopen

Het kopen van een vakantievilla bij Berkenrhode is een waardevaste investering. U kunt na aankoop uw wellness villa namelijk volledig, of gedeeltelijk, verhuren. Hierin ontzorgt onze professionele verhuurorganisatie u volledig en profiteert u van een aantrekkelijk rendement. Uw vakantiehuis is geschikt voor maximaal 10 personen en is van alle gemakken voorzien. Kiest u voor de ruimere Boerderijwoning of Schuurwoning op Resort Valley? Waar u ook voor kiest, u maakt in ieder geval een duurzame keuze. Onze woningen zijn namelijk energieneutraal en duurzaam gebouwd. Bij ons vindt u veel natuur, rust én ruimte. 

Uw wellness villa in het kort:

  • Met sauna en/of binnenzwembad
  • Geschikt voor max. 10 personen
  • Duurzame villa's
  • Hoogwaardige voorzieningen
  • Centrale ligging op de Veluwe
  • Aantrekkelijk netto rendement
 
 

Hoogwaardige faciliteiten bij uw wellness vakantievilla

Gasten hoeven zich zeker niet te vervelen wanneer ze verblijven in uw gekochte wellness vakantievilla. Ze kunnen ultiem ontspannen in de sauna of het privé binnenzwembad. Daarnaast ervaren ze een goede nachtrust op de comfortabele bedden, bereiden ze de lekkerste maaltijden in de volledig ingerichte keuken en genieten van het Veluwse buitenleven op hun privé terras. Maar naast de luxe faciliteiten van de villa's kunnen gasten ook gebruik maken van de faciliteiten op het resort. Resort Valley ligt aan Park Berkenrhode, wat betekent dat uw gasten ook gebruik kunnen maken van de daarbijhorende horecagelegenheden, speeltuinen en fietsverhuur. Daarnaast ligt uw vakantiehuis op een prachtige locatie op de Veluwe. Kortom, een heerlijke vakantiebestemming. Ideaal voor het kopen van een wellness vakantievilla dus!

 
 

Ontdek Resort Valley