Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Berkenrhode Vastgoed
Huisje in de natuur

Huisje in de natuur

Open dagen Resort Valley | 15 & 16 juni
Maak kennis met ons park, de exclusieve vakantievilla's en de investeringsmogelijkheden!
  • Middenin de sprankelende Gelderse natuur
  • Nationaal Park De Hoge Veluwe om de hoek
  • Keuze uit gedeeltelijke of volledige verhuur

Huisje in de natuur kopen

Heeft u er al eens over nagedacht om een huisje in de natuur te kopen? Berkenrhode Vastgoed biedt diverse huisjes in de natuur aan die volledig voorzien zijn van inrichting, luxe en comfort. Alle natuurhuisjes zijn duurzaam gebouwd en volledig gasloos, in het hart van de Veluwe. Naast de luxe van uw eigen huisje in de natuur kunt u genieten van de uitgebreide parkfaciliteiten op Park Berkenrhode en Resort Valley en van diverse faciliteiten zoals twee buitenbaden op Landgoed Oud Beekdal.

Natuurrijke omgeving

Natuur, rust en ruimte staan centraal wanneer u een huisje in de natuur aanschaft bij Berkenrhode Vastgoed. U kunt zorgeloos genieten van uw huisje in de natuur met Nationaal Park De Hoge Veluwe om de hoek en door de ligging op Park Berkenrhode geniet u van een wereld vol geluiden van vogels en andere bosbewoners. Tevens is de directe omgeving uitermate geschikt voor fietsen en wandelen. De vele fietsroutes en uitgestrekte wandelgebieden zorgen voor uren vermaak. De natuurrijke omgeving, waar genoeg te beleven valt, maakt het kopen van uw huisje in de natuur een zeer aantrekkelijke investering.

Een greep van onze huisjes in de natuur:

Huisje in de natuur kopen

Als u besluit een huisje in de natuur te kopen, dan bepaald u zelf hoe u uw natuurhuisje wilt gebruiken. Berkenrhode Vastgoed biedt verschillende mogelijkheden, zodat u optimaal kunt profiteren van uw huisje in de natuur. Zo kunt u kiezen voor volledige verhuur of gedeeltelijke verhuur. U kunt ervoor kiezen uw huisje in de natuur volledig te laten verhuren door onze professionele verhuurorganisatie. U ontvangt dan een zeer aantrekkelijk gegarandeerd rendement. Als u kiest voor gedeeltelijke verhuur kunt u zelf ook recreëren in uw huisje in de natuur én wordt u volledig ontzorgd door onze professionele verhuurorganisatie, wel zo prettig!

Interesse in een huisje in de natuur?

Dat begrijpen wij! Graag nodigen we u uit om eens langs te komen, zodat u uw huisje in de natuur in het echt kunt bezichtigen en voorzien we u van informatie over een potentiële investering. Wilt u meer weten over de professionele verhuurorganisatie of over de huisjes in de natuur? Vraag dan vrijblijvend de brochure aan!

Vraag een brochure aan

Hier wordt de brochure naar toe gestuurd.
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.
Logo
  • Zorgeloos investeren & genieten
  • In het hart van de Veluwe
  • Duurzame woningen
  • Professionele verhuurorganisatie