Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Berkenrhode Vastgoed
Bosvilla's

Bosvilla kopen

Kom langs tijdens de open dagen
Zaterdag 31 augustus & zondag 1 september
 • Luxe bosvilla's te koop
 • Met privé wellnessmogelijkheden
 • Gelegen in het hart van de Veluwe

Bosvilla kopen op uniek gelegen vakantiepark

Wanneer u op zoek bent naar een luxe vakantiehuis op de Veluwe zijn de bosvilla's van Berkenrhode Resort Valley uitermate geschikt om te kopen. U beslist zelf of u de woning zelf gebruikt, volledig verhuurt of kiest voor een combinatie van beide. Een investering in deze woningen levert een aantrekkelijk rendement op. De bosvilla's zijn gelegen in Gelderland en zijn geschikt voor 4 tot 8 personen. Onze woningen zijn allemaal duurzaam gebouwd: onze bosvilla's zijn compleet van het gas af zijn. 

Ons aanbod bosvilla's

Berkenrhode Resort Valley

De bosvilla's zijn te vinden op het luxe vakantiepark Resort Valley wat als uitbreiding op Park Berkenrhode wordt gerealiseerd. De faciliteiten op het Park Berkenrhode zorgen ervoor dat u onbezorgd kan genieten. Gasten van Resort Valley mogen hier namelijk ook gebruik van maken. Zo kunt u genieten van het verwarmde buitenzwembad of de privé Wellness & Spa. Omdat u zich in het hart van de Veluwe bevindt zijn er schitterende wandel- en fietsroutes te vinden. Verder zijn er talloze restaurants waarbij u zelfs de keuze kan maken om te kiezen voor een van de sterrenrestaurants die het gebied rijk is. De centrale ligging van het park zorgt er tevens voor dat de bosvilla's vanuit het gehele land goed te bereiken zijn. 

Alle woningen van Resort Valley zijn duurzaam gebouwd, compleet van het gas af en hebben waterbesparende douchekoppen. Optioneel kunt u op het dak ook zonnepanelen laten plaatsen. De bosvilla's passen op deze milieuvriendelijke wijze perfect in de omgeving!

Investeren in een bosvilla

Wilt u investeren in een bosvilla in Gelderland? Het is mogelijk om de woning geheel beschikbaar te stellen voor verhuur of dat u gedeeltelijk zelf in de woning wilt verblijven. Wanneer u investeert in een woning van Berkenrhode wordt u volledig ontzorgt door onze professionele verhuurorganisatie. Deze verhuurorganisatie is constant bezig met het optimaliseren van de bezettingsgraad van uw bosvilla zodat u een zo hoog mogelijk rendement ontvangt. Naast het werken aan een zo hoog mogelijke bezettingsgraad heeft onze verhuurorganisatie nog enkele andere voordelen:

  Directe koppeling met diverse touroperatos
  Verzorgde online marketing
  Onderhoud en technisch beheer
  Inzicht in reserveringssysteem

Bekijk de investeringsmogelijkheden of maak een afspraak

Download direct de brochure

Hier wordt de brochure naar toe gestuurd.
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.
Logo
 • Zorgeloos investeren & genieten
 • In het hart van de Veluwe
 • Duurzame woningen
 • Professionele verhuurorganisatie