Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Berkenrhode Vastgoed
Schuurwoning
Schuurwoning
Schuurwoning
Schuurwoning
Schuurwoning
Schuurwoning
Schuurwoning
Schuurwoning
Schuurwoning
Schuurwoning

Veluwe Villa Wellness 12 personen

 

Omschrijving

De 2 onder 1 kap Veluwe Villa Wellness is geschikt voor maximaal 12 personen en beschikken over een luxe Spa & Wellness kelder. Verder vindt u er 5 slaapkamers met ensuite badkamers inclusief toilet en 1 apart toilet. Dit alles is verdeeld over 3 verdiepingen.

Op de begane grond vind u de ruim opgestelde woonkamer met tv en elektrische sfeerhaard. De woning is voorzien van 2 erkers waardoor u geniet van extra licht. De luxe open keuken beschikt over hoogwaardige inbouwapparatuur zoals een Quooker, vaatwasser en koel-vries combinatie. Ook zijn er op de begane grond 2 slaapkamers met ensuite badkamers gesitueerd. Op de eerste verdieping vindt u de overige 3 slaapkamers met allemaal een ensuite badkamer.

In de Spa & Wellness kelder treft u het binnenzwembad, de sauna, de whirlpool, een doucheruimte, een apart toilet en de technische ruimte. In volledige privacy kunt u hier dus ultiem relaxen.

Ook buiten zult u genieten bij deze Veluwe Villa Wellness. Door de openslaande deuren in de keuken stapt u zo naar buiten op de overdekte veranda met terras. De aangelegde tuin maakt het buitenleven compleet.

De Veluwe Villa Wellness is van het gas af, beschikt over waterbesparende douchekoppen en LED-verlichting. Ook kunt u kiezen voor zonnepanelen. Qua comfort levert u niet in dankzij de aanwezige airconditioning en vloerverwarming. Zo is het in elk seizoen comfortabel genieten. 

* Aan maten, beeldmateriaal en indelingen van plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend. Zet- en drukfouten voorbehouden.

 

Kenmerken

StatusNieuw
ParkResort Valley
Aantal slaapkamers
5 slaapkamers
Aantal badkamers
5 badkamers
Voor aantal personen12
Bouwjaar2023
Woonoppervlakte100m2
Oppervlakte perceel300m2
Woningfaciliteiten
3 verdiepingen
Badkamer ensuite
Overkapping
Sfeerhaard
Airconditioning
Geschakeld
Wellness faciliteiten
Privé zwembad
Sauna
Whirlpool
Energielabel
 

Vraagprijs

Woning B inclusief kavelVanaf€ 1.200.000,-Excl. BTW
Woning A inclusief kavel Vanaf€ 1.100.000,-Excl. BTW
 

Ontdek de woning

Video

Virtuele tour

Plattegrond

 

Wilt u meer informatie over Resort Valley?

Eigenaar Thij Verspaget staat u graag te woord!

 +31 318 591 587
 Stuur een e-mail