• In de buurt van Lunteren (20 autominuten)
  • Bestemd voor verhuur of eigen gebruik
  • Duurzame vakantiewoningen

Luxe vakantiehuis kopen in de buurt van Lunteren

Heeft u interesse in het kopen van een luxe vakantiehuis in de buurt van Lunteren? Berkenrhode Vastgoed biedt een ruim aanbod aan vakantiehuizen die u kunt kopen als tweede huis of bestemd voor de verhuur. Aan de rand van Park Berkenrhode en op ongeveer 20 minuten rijden van Lunteren zijn de vakantieparken Resort Valley en Landgoed Oud Beekdal gelegen. Het aanbod vakantiewoningen op deze parken bestaat onder andere uit een hoger gelegen Paalwoning, een karakteristieke Eco Tiny Lodge of een zeer luxe wellness woning. Verder zijn de vakantiehuizen duurzaam gebouwd. De huisjes beschikken bijvoorbeeld over waterbesparende douchekoppen, LED-verlichting en verbruiken geen gas. 

Ons aanbod vakantiewoningen⤵

Bekijk ons volledige aanbod
 

Waarom investeren in een vakantiewoning?

In het hart van de Veluwe en aan de rand van Park Berkenrhode zijn de twee luxe vakantieparken Resort Valley en Landgoed Oud Beekdal gelegen. De duurzaam gebouwde vakantiewoningen zijn voorzien van alle luxe en comfort. Een aantal vakantiewoningen beschikt zelfs over wellness faciliteiten zoals een binnenzwembad of sauna. Verder heeft Landgoed Oud Beekdal twee verwarmde buitenzwembaden waar u, net als van de andere parkfaciliteiten, gebruik van mag maken. 

U heeft de mogelijkheid om op een van deze parken te investeren in een duurzame, luxe en comfortabele vakantiewoning. Als u een vakantiehuis in de buurt van Lunteren koopt, kunt u ervoor kiezen het huisje gedeeltelijk te verhuren. U bouwt dan een aantrekkelijk rendement op en u wordt dan ook volledig ontzorgd door onze professionele verhuurorganisatie. Wilt u meer informatie over het kopen van een vakantiewoning in de buurt van Lunteren? Bekijk dan onze brochure of neem contact met ons op. 

Vraag de brochure aan
 
Neem contact met ons op
 
 

Wat is er te doen in de omgeving van Lunteren?

Natuur, rust en ruimte staan centraal wanneer u een vakantiewoning aanschaft in de buurt van Lunteren. Het dorp is prachtig gelegen midden in de natuur en staat bekend om de grote zwerfkei die het middelpunt van Nederland aangeeft. Het natuurgebied rondom de kei is ontzettend mooi en zeer geschikt om een prachtige wandeling te maken. Tijdens uw wandeling kunt u ook de uitkijktoren ‘De Koepel’ bezoeken waar u bij goede weersomstandigheden de Dom in Utrecht kunt zien. Verder is er door eeuwen van zandwinning een enorme kuil ontstaan tussen het Lunteresche Buurtbos en het middelpunt van Nederland. Het is een bijzondere ervaring om hier ook even naar beneden te lopen. De bosrijke omgeving waar genoeg te beleven valt, maakt het kopen van een vakantiehuis in de buurt van Lunteren een zeer aantrekkelijke investering. 

 
Bekijk ons volledige aanbod