• Luxe en duurzame vakantiehuizen
  • Gelegen in het hart van de Veluwe
  • Voor verhuur en deels eigen gebruik

Luxe nieuwbouw vakantiehuis kopen op de Veluwe

Denkt u erover om een nieuwbouw vakantiehuis te kopen op de Veluwe? Bekijkt u dan eens de vakantiehuizen van Landgoed Oud Beekdal en Resort Valley, beide onderdeel van Park Berkenrhode. Dit kleinschalige en familiaire vakantiepark bevindt zich midden op de Veluwe. U vindt hier in de omgeving veel natuur, rust en ruimte. De perfecte locatie om even helemaal te ontspannen en relaxen. U kunt een nieuwbouw vakantiehuis kopen voor de verhuur ervan, maar deels eigen gebruik is ook mogelijk. Dankzij onze professionele verhuurorganisatie, die u volledig ontzorgd bij de verhuur, kunt u zorgeloos genieten van uw investering in recreatief vastgoed!

Bekijk ons aanbod nieuwbouw vakantiehuizen 

 

Een duurzaam, nieuw vakantiehuis kopen bij Berkenrhode

U kunt een nieuw vakantiehuis kopen bij Landgoed Oud Beekdal en Resort Valley. Landgoed Oud Beekdal bevindt zich op 1,2 km van Park Berkenrhode. Het authentieke gebouw bestaat uit recreatie schakelwoningen geschikt voor maximaal 6 personen. De woningen zijn duurzaam gebouwd, van het gas af en beschikken over hoogwaardige inbouwapparatuur. Resort Valley bestaat uit luxe boerderijwoningen, schuurwoningen en bosvilla’s, geschikt voor maximaal 10 personen. Ook deze woningen zijn werkelijk van alle gemakken voorzien. Wat dacht u van een inductiekookplaat, elektrische sfeerhaard, vloerverwarming en Quooker? Een nieuw vakantiehuis kopen doet u bij Berkenrhode!

 
 
  • Geschikt voor maximaal 6 personen
  • Vide, hoek of wellness woning
  • Comfortabele boxspringbedden
  • Voorzien van airconditioning
 
 
  • Geschikt voor maximaal 10 personen
  • Boerderijwoningen, schuurwoningen en bosvilla's
  • Aangelegde tuin
  • Voorzien van airconditioning
 

De omgeving van uw nieuwbouw vakantiewoning

Gaat u een vakantiewoning kopen als nieuwbouw bij Berkenrhode, dan weet u zeker dat uw woning zich op een ideale locatie bevindt. Landgoed Oud Beekdal en Resort Valley zijn midden op de Veluwe gelegen en vanuit andere steden in Nederland prima te bereiken. Vanuit Landgoed Oud Beekdal loopt u zo de Otterlose bossen in. Dé ultieme uitvalsbasis voor prachtige wandelingen en fietstochten en om gewoonweg te genieten van de rust en schitterende natuur. Op het landgoed bevinden zich 2 verwarmde buitenzwembaden welke geheel zijn verduurzaamd. Resort Valley grenst aan Park Berkenrhode, en als eigenaar maakt u gebruik van de parkfaciliteiten, zoals een verwarmd buitenzwembad en Le Grand Café met Cafetaria. Bovendien wordt er op Resort Valley een dierenweide gerealiseerd. Wanneer gaat u een vakantiewoning kopen als nieuwbouw vakantiewoning en verhuren tegen een aantrekkelijk rendement?

Vraag onze brochure aan
 
Neem contact met ons op