Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Berkenrhode Vastgoed
investeren in recreatief vastgoed
Kom langs tijdens de open dagen
Zaterdag 31 augustus & zondag 1 september
  • Beleggen met een aantrekkelijk rendement
  • Duurzame recreatiewoningen
  • Combinatie van eigen gebruik en verhuur mogelijk

Beleggen in recreatief vastgoed

Berkenrhode Vastgoed is een kleinschalig vakantiepark dat gelegen is midden op de Veluwe met een hoge bezettingsgraad. Resort Valley ligt naast Park Berkenrhode en is een project met luxe woningen tot 12 personen met wellnessvoorzieningen. Hoe zou u het vinden om weekenden en vakanties te vieren in uw eigen vakantiewoning op de Hoge Veluwe? Bij Park Berkenrhode kunt u uw geld investeren in recreatief vastgoed. Beleggen in recreatief vastgoed is een manier van investeren die steeds populairder wordt. Er zijn echter wel een aantal dingen die u moet weten voordat u kunt beleggen in vastgoed. Wij leggen u dit graag uit! 

Ontdek de investeringsobjecten:

8 objecten

De omgeving van uw vakantiewoning

U kunt in de omgeving van uw geïnvesteerde vakantiewoning mooie wandelingen en fietstochten maken. De mogelijkheden hierin zijn bijna oneindig! U investeert in recreatief vastgoed bij Park Berkenrhode dat is gelegen nabij Nationaal Park de Hoge Veluwe, de Ginkelse Heide en het Wekeromse Zand. De omgeving is een prachtige wereld vol geluiden van de natuur en vogels. Park Berkenrhode is perfect voor natuurliefhebbers, maar ook voor de cultuursnuivers. Arnhem, Apeldoorn en Ede liggen vlak bij uw vakantiewoning. Beleggen in vastgoed doet u het best bij Berkenrhode. De omgeving is perfect, maar ook het park kent uitstekende voorzieningen. Lekker eten en drinken bij Le Grand Café, baantjes trekken in het verwarmd buitenbad en klimmen en klauteren in de speeltuinen.

Investeren in een vakantiewoning

Stelt u zich eens voor: vrije weekenden en heerlijke vakanties in uw eigen bosvilla of vakantiehuis, voorzien van alle luxe en comfort, én midden in een bosrijke omgeving. De duurzame vakantiehuizen waarin u kunt investeren bevinden zich op Resort Valley. Dit park is onderdeel van Park Berkenrhode. Bij dit park is het mogelijk om te investeren in recreatief vastgoed. U kunt hierbij zelf beslissen of u de woning deels gebruikt en deels verhuurt of volledig verhuurt. Als u investeert in vastgoed en ervoor kiest om de vakantiewoning met zwembad deels of volledig te verhuren bouwt u een aantrekkelijk rendement op. Uw vakantiewoning wordt dan verhuurt door onze professionele verhuurorganisatie. 

Bent u geïnteresseerd in  het investeren in recreatief vastgoed? Neem contact op met ons.

Download direct de brochure

Hier wordt de brochure naar toe gestuurd.
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.
Logo
  • Zorgeloos investeren & genieten
  • In het hart van de Veluwe
  • Duurzame woningen
  • Professionele verhuurorganisatie