Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Berkenrhode Vastgoed

Veluwe Villa Wellness 24 personen

 

Omschrijving

De Veluwe Villa Wellness is geschikt voor maximaal 24 personen, beschikt over 2 inpandige sauna's en Hottub in de tuin. Deze 3-generatie familiewoning beschikt over 9 slaapkamers waarvan 7 slaapkamers met een badkamer ensuite inclusief toilet, een invalide vleugel met ensuite badkamer, 2 aparte badkamers inclusief toilet en 1 apart toilet. De Veluwe Villa Wellness 24 personen beschikt over 2 verdiepingen. 

Op de begane grond vind u de ruim opgestelde woonkamer met tv en elektrische sfeerhaard. De woning is voorzien van 4 erkers waardoor u geniet van extra licht. De luxe open keuken beschikt over hoogwaardige inbouwapparatuur zoals een Quooker, vaatwasser en koel-vries combinatie. Ook zijn er op de begane grond 4 slaapkamers met ensuite badkamers gesitueerd. Op de eerste verdieping vindt u de overige 6 slaapkamers.

Door de openslaande deuren in de woonkamer stapt u zo naar buiten waar u kunt genieten onder de overdekte veranda met terras. De aangelegde tuin maakt het buitenleven compleet.

De Veluwe Villa Wellness is van het gas af, beschikt over waterbesparende douchekoppen en LED-verlichting. Ook kunt u kiezen voor zonnepanelen. Qua comfort levert u niet in dankzij de aanwezige airconditioning en vloerverwarming. Zo is het in elk seizoen comfortabel genieten. 

* Aan maten, beeldmateriaal en indelingen van plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend. Zet- en drukfouten voorbehouden.

 

Kenmerken

StatusNieuw
ParkResort Valley
Aantal slaapkamers
10 slaapkamers
Aantal badkamers
10 badkamers
Voor aantal personen24
Bouwjaar2023
Woonoppervlakte200m2
Oppervlakte perceel1000m2
Huisnummer op park9
Woningfaciliteiten
Badkamer ensuite
Overkapping
Sfeerhaard
Airconditioning
2 verdiepingen
Wellness faciliteiten
Sauna
Hottub
Energielabel
 

Vraagprijs

Woning inclusief kavelVanaf€ 1.800.000,-Excl. BTW
 

Ontdek de woning

Plattegrond

 

Wilt u meer informatie over Resort Valley?

Eigenaar Thij Verspaget staat u graag te woord!

 +31 318 591 587
 Stuur een e-mail