Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Berkenrhode Vastgoed
Duurzame vakantiewoning kopen

Duurzame vakantiewoning kopen

Kom langs tijdens de open dagen
Zaterdag 31 augustus & zondag 1 september
 • Energiezuinige vakantiewoningen
 • Gelegen op de natuurrijke Veluwe
 • Geschikt voor maximaal 12 personen

Duurzame vakantiewoning kopen op de Veluwe

Bij Park Berkenrhode, nabij Ede, kunt u investeren in een duurzame vakantiewoning op de Veluwe. Zo bieden wij in het nieuwe deel van ons park, genaamd Resort Valley, solide, goed geïsoleerde en gasloze vakantiewoningen. Ons park is ook alsmaar aan het verduurzamen. Zo is het zwembad op Park Berkenrhode volledig van het gas af en beschikt het over eigen zonnepanelen en collectoren. Bovendien vindt u op het park laadpalen voor uw elektrische auto’s en fietsen. Ideaal voor de steeds groter wordende groep van vakantiegangers die mileubewust op vakantie willen gaan en eventueel uzelf. In combinatie met verhuur is eigen gebruik namelijk toegestaan.

Bekijk ons aanbod van Resort Valley

Solide vakantiehuis kopen bij Resort Valley

Resort Valley is onderdeel van het kleinschalige vakantiepark Park Berkenrhoden. Het park ligt tussen de Veluwse natuurgebieden en dichtbij het Kröller-Müller Museum en steden als Arnhem en Apeldoorn zijn binnen 30 minuten te bereiken. De nieuwe vakantiehuizen van Resort Valley zijn allemaal solide gebouwd, volledig van het gas af en voorzien van vloerverwarming en airconditioning. Op detailniveau is ook gedacht aan het milieu met onderdelen zoals waterbesparende douchekoppen en LED-verlichting. Wanneer u besluit een duurzaam vakantiehuis te kopen op Resort Valley, dan kunt u er voor kiezen deze te behouden voor volledige verhuur of verhuur in combinatie met een deel eigen gebruik.

Voordelen van een duurzaam vakantiehuis

 • Toekomstbestendig
 • Populair bij eco toeristen
 • Lage energiekosten
 • Natuurlijk design
 • Goed geïsoleerd

Toekomstbestendige recreatielodge kopen

Op het al bestaande deel van Park Berkenrhode staan enkele Eco lodges te koop. Deze recreatielodges zijn gasloos en gebouwd van duurzame materialen. Verder voldoen de Eco lodges aan alle wensen van de recreant van tegenwoordig. Zo zijn de lodges voorzien van airconditioning, een elektrische sfeerhaard en kunt u kiezen voor luxe elementen zoals een sauna.

Duurzaam investeren bij Park Berkenrhode

Wij beschikken over jarenlange ervaring in de recreatiebranche en kunnen u als eigenaar daardoor perfect ondersteunen bij de verhuur van uw duurzame vakantiehuis. Onze park is prachtig gelegen op de Veluwe, ddat enorm populair is bij toeristen wat er mede voor zorgt dat u uw woning kunt verhuren tegen een aantrekkelijk rendement. Daarnaast werken wij samen met diverse touroperators in binnen- en buitenland waardoor wij jaarrond een hoog bezettingspercentage kunnen noteren waar u van kunt profiteren. Naast een interessant rendement profiteert u natuurlijk ook van de waardeontwikkeling van uw vastgoedobject. Wanneer u besluit een duurzaam vakantiehuis te kopen doet u dus altijd een toekomstbestendige investering! Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op met onze adviseurs of vraag de brochure aan.

Download direct de brochure

Hier wordt de brochure naar toe gestuurd.
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.
Logo
 • Zorgeloos investeren & genieten
 • In het hart van de Veluwe
 • Duurzame woningen
 • Professionele verhuurorganisatie