Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Berkenrhode Vastgoed
Paalwoning
Paalwoning
Paalwoning
Paalwoning
Paalwoning
Paalwoning
Paalwoning

Natuur Villa | 4 personen

 

Omschrijving

De opvallende Natuur Villa's zijn geschikt voor maximaal 4 personen en beschikken over 2 slaapkamers met ensuite badkamers inclusief toilet en 1 apart toilet. Dit alles is verdeeld over 2 verdiepingen.

Op de begane grond vind u de ruim opgestelde woonkamer met tv en elektrische sfeerhaard. Door de grote raampartijen geniet u van veel lichtinval. De open keuken beschikt over hoogwaardige inbouwapparatuur zoals een inductiekookplaat, Quooker, vaatwasser en koel-vries combinatie. Ook vindt u hier het aparte toilet. Op de eerste verdieping bevinden zich de 2 slaapkamers met allemaal een ensuite badkamer.

Buiten geniet u op hoogte van de natuurrijke omgeving. U stapt vanuit de Natuur Villa zo de terrasvlonder op alwaar u heerlijk kunt relaxen. Wanneer u de trap naar beneden afloopt treft u de aangelegde tuin welke het buitenleven compleet maakt.

De Natuur Villa is van het gas af, beschikt over waterbesparende douchekoppen en LED-verlichting. De woning is bovendien voorzien van een vegetatiedak, wat de biodiversiteit ten goede komt. Qua comfort levert u niet in dankzij de aanwezige airconditioning en vloerverwarming. Zo is het in elk seizoen comfortabel genieten.

De prijs van de woning is inclusief de kavelgrond.

* Aan maten, beeldmateriaal en indelingen van plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend. Zet- en drukfouten voorbehouden.

 

Kenmerken

StatusNieuw
ParkResort Valley
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal badkamers
2 badkamers
Voor aantal personen4
Woonoppervlakte65m2
Oppervlakte perceel150m2
Woningfaciliteiten
Badkamer ensuite
Sfeerhaard
Airconditioning
EnergielabelA+
 

Vraagprijs

Natuur Villa inclusief kavelVanaf€ 530.000,-Excl. BTW
 

Ontdek de woning

Video

Virtuele tour

Plattegrond

 

Wilt u meer informatie over Resort Valley?

Eigenaar Thij Verspaget staat u graag te woord!

 +31 318 591 587
 Stuur een e-mail