Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Landgoed Oud Beekdal

Vide woning

 

Omschrijving

Deze vide woningen op Landgoed Oud Beekdal zijn modern en gezellig ingericht en zijn geschikt voor maximaal 5 personen. De woningen beschikken over 2 slaapkamers en 2 badkamers inclusief toilet en dit alles verdeeld over 2 verdiepingen.

Op de begane grond vindt u de gezellige woonkamer met elektrische sfeerhaard. Door de vide geniet u hier van extra hoogte in de woonkamer. De luxe L-vormige keuken beschikt over een inductiekookplaat en is verder van alle gemakken en benodigde inbouwapparatuur voorzien. Ook vindt u op de begane grond 1 slaapkamer en 1 badkamer met een toilet. Op de eerste verdieping vindt u de tweede slaapkamer en ensuite badkamer. Alle slaapkamers zijn voorzien van comfortabele boxspring bedden.

De ramen zijn van horren voorzien, alle (slaap)kamers beschikken over een smart tv en de woning is voorzien van airconditioning. Ook buiten is het goed toeven. U stapt vanuit de woonkamer zo naar buiten op het gemeubileerde terras. Dankzij de overkapping kunt u hier ook met zachter weer nog heerlijk buiten zitten.

De woning is energieneutraal en beschikt over waterbesparende douchekoppen en kranen. Het hele gebouw is duurzaam gebouwd volgens de BENG-eisen en is van het gas af.

* Aan maten, beeldmateriaal en indelingen van plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend. Zet- en drukfouten voorbehouden.

 

Kenmerken

StatusNieuw
ParkLandgoed Oud Beekdal
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal badkamers
2 badkamers
Voor aantal personen5
Woningfaciliteiten
Badkamer ensuite
Overkapping
Slaapkamer vide
Sfeerhaard
Airconditioning
 

Vraagprijs

Prijs op aanvraag

 

Plattegrond

Wilt u meer informatie over Landgoed Oud Beekdal?

Eigenaar Thij Verspaget staat u graag te woord!

 +31 318 591 587
 Stuur een e-mail

Brochure aanvragen
 
Bezoek onze open dagen