Let op! U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Landgoed Oud Beekdal
Second Home
Landgoed Oud Beekdal
 
 
    Op 1,2 kilometer van Park Berkenrhode
    Met twee verwarmde buitenzwembaden
    Geschakelde vakantiewoningen voor max. 6 personen
    Volledige verhuur of gedeeltelijk eigen gebruik

Berkenrhode Landgoed Oud Beekdal

Op 1,2 kilometer van Park Berkenrhode vindt u Landgoed Oud Beekdal (Let op! De locatie is niet te bezichtigen vóór 1 november 2022). Op dit uitgestrekte landgoed bevinden zich 3 gebouwen. Momenteel worden in één van deze gebouwen, de Heide Hoeve, luxe geschakelde vakantiewonigen gerealiseerd. De woningen zijn energieneutraal en van alle gemakken voorzien met hoogwaardig comfort. De Heide Hoeve bestaat uit 3 types waarvan er één met wellness opgeleverd wordt. Het park wordt ontwikkeld voor de verhuur waarbij een combinatie van eigen gebruik mogelijk is. Er wordt een uitstekend rendement verwacht op uw waardevolle investering bij Landgoed Oud Beekdal. Profiteer van een investering vol luxe, comfort, rust, ruimte en een centrale ligging bij Berkenrhode Landgoed Oud Beekdal.

Ontdek het aanbod van Landgoed Oud Beekdal
 
Schrijf u in voor meer informatie
 
 
 

Ontdek het aanbod op Landgoed Oud Beekdal

 
 
 

Investeren in luxe geschakelde vakantiewoningen

Op Landgoed Oud Beekdal van Berkenrhode komen op korte termijn een zestal luxe, geschakelde vakantiewoningen in de verkoop. De luxe woningen zijn opgedeeld in drie types waarvan één met wellness. De Vide woningen zitten aan de zijkant van het gebouw. Door de vide profiteert u in de woonkamer van extra hoogte en buiten van een overkapping. De luxe 6-persoons Wellness woningen beschikken over een sauna waar u in de privacy van uw eigen woning van kunt genieten. In de Hoek woningen geniet u van extra buitenruimte en meer daglicht. Bij de aanschaf van een luxe vakantiewoning op Landgoed Oud Beekdal heeft u de keuze uit volledige verhuur of een combinatie van verhuur en eigen gebruik. Uw rendement is afhankelijk van uw keuze. Het variabele maar uitstekende rendement is het beste bij volledige verhuur.

Contact opnemen
 
 

Laat u inspireren

 
 
 

 

Brochure ontvangen?


Vraag een brochure aan om vrijblijvend meer informatie te ontvangen over de aankoop van een vakantiewoning bij Landgoed Oud Beekdal


Brochure aanvragen

 
 
 

Voorinschrijving

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen van Landgoed Oud Beekdal.

 
 

Een verblijf op Landgoed Oud Beekdal

Bij Landgoed Oud Beekdal staat vooral rust centraal. Er zijn echter wel enkele voorzieningen aanwezig van een hoog niveau. Er bevinden zich twee verwarmde buitenbaden op het park welke geheel duurzaam worden verwarmd middels zonnepanelen en warmtepompen. Ook zijn er speeltoestellen voor kinderen aanwezig en in de toekomst zal er een Spa en Wellness gebouw gerealiseerd worden.

Rust, ruimte en natuur op de Veluwe

Landgoed Oud Beekdal van 5,5 hectare grenst aan de Otterlose bossen en heeft een overloop in andere natuurgebieden zoals de Ginkelse Heide en de Mossel. Nationaal Park de Hoge Veluwe ligt tevens op fietsafstand. Hier geniet u van rust en ruimte en natuurlijk het natuurschoon van de Hoge Veluwe. De Veluwe biedt ook veel beleving op cultureel en culinair vlak. Geniet van kastelen, musea en cultureel erfgoed. Landgoed Oud Beekdal ligt in de Foodvalley, hierdoor vindt u diverse bijzondere en duurzame restaurants in de regio. De Veluwe is bovendien ook diverse sterrenrestaurants rijk. En waar kunt u in het najaar nou beter wild eten dan op de Veluwe? Een vakantiehuis op Landgoed Oud Beekdal is dan ook een goede uitvalsbasis voor veel activiteiten in deze regio.
 
 
 
 

‘Zorgeloos genieten
in het hart van de Veluwe’

Kaart