• Twee nieuwe vakantieparken
  • Luxe en duurzame vakantiewoningen
  • Met wellness mogelijkheden

Exclusieve voorinschrijving speciaal voor u als eigenaar!

Berkenrhode Vastgoed presenteert u met trots twee nieuwe projecten: Berkenrhode Resort Valley en Berkenrhode Landgoed Oud Beekdal. U heeft als VIP de kans om u in te schrijven middels een exclusieve voorinschrijving voor één of beide projecten. U profiteert met deze voorinschrijving van voorrang op de verkoop van de vakantiewoningen bij de nieuwe verkoopprojecten van Berkenrhode Vastgoed.

Schrijf uzelf in ⤵

U kunt meerdere parken selecteren

 

Bekijk onze projecten ⤵

 

Resort Valley

 

Landgoed Oud Beekdal

 

Investeren bij Berkenrhode Vastgoed

Zoals u weet, wordt er bij een investering bij Berkenrhode Vastgoed een uitstekend rendement verwacht. Onze professionele verhuurorganisatie staat voor u klaar om de verhuur van uw luxe vakantiewoning te verzorgen. Deze luxe vakantiewoningen bevinden zich op Landgoed Oud Beekdal en Resort Valley. 

Neem contact met ons op
 

Landgoed Oud Beekdal

Op 1,2 kilometer van Park Berkenrhode vindt u Landgoed Oud Beekdal (Let op! De locatie is niet te bezichtigen vóór 1 november 2022). Hier vindt u de Heide Hoeve welke binnenkort in de verkoop komt. Een 6-tal prachtige geschakelde vakantiewoningen voor maximaal 5 tot 6 personen. Er zullen 3 types in de verkoop komen waarvan één met wellness. Alle woningen zijn duurzaam en van het gas af. In de toekomst zullen in de andere woningen op het park ook geschakelde vakantiewoningen gerealiseerd worden. Op Landgoed Oud Beekdal vindt u 2 verwarmde buitenzwembaden en in de toekomst luxe bosrijke camperplaatsen. Het park bevindt zich midden in de natuur grenzend aan de Otterlose bossen.

Meer informatie over Landgoed Oud Beekdal
 
 

Swipe voor meer foto's

Resort Valley

Resort Valley wordt een luxe vakantiepark wat direct grenst aan Park Berkenrhode. Dit project dient nog gerealiseerd te worden en de verwachte startdatum voor de realisatie is januari 2023. Hier vindt u diverse luxe vakantiewoningen geschikt voor 4 tot maximaal 10 personen. Waaronder een aantal woningen met privé Spa & Wellness kelder. Ook vindt u bij dit project een aantal woningen gebouwd op palen en met een vegetatiedak. Alle woningen zijn energieneutraal en van het gas af. Een duurzame investering dus! Gasten van Resort Valley mogen gebruik maken van alle faciliteiten van Park Berkenrhode. Op het park zelf wordt een dierenweide realiseerd. 

Meer informatie over Resort Valley
 
 

Swipe voor meer foto's